tiistai 14. tammikuuta 2014

Holidays and stuff.

Hyvin alkoi tämä blogin kirjoittelu!:D

Tosiaan viime kuussa kauan odotettu joululoma painoi päälle, oli aika siirtyä täältä Tampereelta kotikulmille Lappeenrantaan, perheen ja ystävien pariin ja hiljentyä ja poistua "somesta".

Olen 1,5 vuotta sitten vasta muuttanut Tampereelle, luonnollisesti opiskelun perässä, Lappeenrannassa vierailen kuitenkin usein, niin paljon siellä on tärkeitä ihmisiä, mutta en enään koskaan halua asua siellä. Täällä koen olevani onnellisempi, ja viimeistään tänne muuttaessa oli aika aikuistua ihan oikeasti. Rakastan tätä kaupunkia ja meininkiä, harmillista on etten ole vielä hirveämmin uusia tovereita saanut, mutta ehkä niitäkin alkaa löytyä (mutta miten aikuisena tutustutaan ja saadaan uusia sydänystäviä?).

Lomailu teki hyvää, tuli juhlittua ja jaettua iloja ja suruja. Jouluna ei tuntunut joululta, mustaa ja sateista. Ruoka oli yhtä maittavaa kuin ennenkin, vaikka nyt en tarttunut hirvi ja hevospaisteihin, lihattomaan lokakuuhun jäi koukkuun ;) Uusi vuosi vaihtui vallan villeissä menoissa, jatkui ihan kaksi päiväiseksi juhlinnaksi : D  Pari viikkoa meni nopeaan ja oli aika palata arkeen, mitä stressasin ihan älyttömästi ; edessä oli 10vko työssäoppiminen, ihan oikeassa korjaamossa!

Kiirettä siis pitää, pitkiä ja raskaita päiviä, mutta ihan oikeita hommia, ja olen ennemmin tuolla, kuin koulussa (there's a reason for that,mutta siitä myöhemmin).
Tässä hieman kuva fiiliksiä viime viikoista :) Later!

OI!
Siskon kanssa saatiin aivan upeita pipareita aikaseks, burned, kidney, fat, totoro, tardis....
Mummolla oli kaunis kuusi :)
Rakas ystävätär toi tuliaisen Berliinistä ;)
Vanhemmilta lisää Marilyniä, sisustus koostuu Marilynistä ja Hello kittystä : DD
Tukka muuttui vähän tummemman ruskeaksi, i fucking hate it.T:Shokkivärien suurkuluttaja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti