sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Live fast, die young.

Olen havainnut itsessäni nyt hyvin paljon laiskuutta viime aikoina. En ole "kerennyt" kuin juoksemaan kodin ja töiden väliä. En ole "kerennyt" vapaa-ajalla mitään.Tähän lisäksi vielä murheet ja stressi.

Pari keväisen näköistä viime viikkoa on siis mennyt vain stressatessa. Mitään uutta ja erikoista ei ole tapahtunut. Päivät häviää ja niistä ei jää mitään mieleen, joskus näinkin päin.

Stressin aiheena ei ole mikään muu, kuin se ainainen raha. Kävin innoissani ottamassa värit ensimmäiseen tatuointiini, jonka tuossa marraskuussa hakkautin iholle. En ajatellut kuinka hyvin se kaataisi mm. tämän kuun budjetin,vaikka olin säästänyt jokusen euron sitä varten(+mun iho ei halunnut imaista kaikkia värejä, joten tiedossa lisää väritystä,ärrr).

Seuraavaksi hajosi puhelin. Kahtena aamuna nukuin pommiin, ennenkuin tajusin, että koko puhelimessa ei toimi enää herätyskello (kiukutti, koska työssäoppiminen on sujunut moitteettomasti ja nyt omasta mielestä mokasin pommiin nukkumisella, vaikka aika inhimillistä tuo kuulemma on....). Eli uuden puhelimen hankinta.

Tämä viikonloppu sentään vähän piristi, ihana siskoni tuli kyläilemään Lappeenrannasta. Kiertelimme koko lauantain kaupungilla ja kirppiksillä, ja hauskaa oli, vaikka ei mitään sen ihmeellisempää tehty. Sisko löysi mieleisiään juttuja ja mun levyhylly täydentyi taas yhdellä psychobilly albumilla! Ja ostin sen uuden puhelimenkin. Älylaite, jota en osaa edes kunnolla käyttää vielä, voi elämä.

Nyt orientoidun viimeiseen alkavaan työssäoppimis viikkoon, yhden näytön täydennys vielä ja kaikki olis hoidettu, sitten takaisin masentumaan koululle :(

Kevättä on rinnassa kuitenkin ja perhosia vatsassa, tästä olen innoissani ;)
Vihdoin pirteempi väri päässä, crazy colorin bordeaux, joku aniliininpunanen, auringossa kyl ihan pinkki <3

"stay, stay back baby i'm the wrong one"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti