sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

If i could save time in a bottle.

Hiekkalinna/Lpr
Järkyttävää kuinka nopeasti tää loma menee, enää vajaa kuukausi ja takas arjen pariin!:O

Mutta, eikös se niin ole, että aika menee kuin siivillä kun on hauskaa?

Tähän mennessä olen nautiskellut rakkaani kanssa tampereen puolella terasseista ja hyvästä ruuasta.

Kesäkuun puolivälissä reissailin itseni kotopuoleen lappeenrantaan. Muutaman päivän hengailin porukoilla, kävin siskon kanssa kiertämässä sataman ja hiekkalinnan, jossa teemana tänä vuonna musiikki, nätin näköisiä oli patsaat taas.
Pääsin myös vihdoin katsomaan ihanaa veljen tyttöäni, purskahdin itkuun kun näin tämän pienen!:D Tyttö sai kesäkuun lopussa nimekseen Sofie Serafina, ja minä olen ylpeä sylikummi. Kuulemma kuulostan kummilapsestani puhuessa siltä, että minulla olisi vauvakuume, phyh.

Reissuun mukaan perässä tuli myös rakkaani, ja tottahan käytiin kotona näyttäytymässä, kaikki menikin vallan mainiosti, osapuolet tulivat toimeen ;) Kiertelimme loppuviikon satama/linnoitus aluetta, söimme hyvin ja kai sitä parit juomat nautittiin tovereiden kera.

Hiekkalinna/Lpr
Juhannusviikko meni puolestaan toisen osapuolen vanhempien luona, kissat tulivat mukaan ja nauttivat olostaan(oli niin paljon enemmän tilaa juosta)vaikka ihmisillä menikin sitten hermot välillä. Rakkautta, landen rauha, jalkapalloa, sauna, kaljaa...mitä muuta siinä nyt tarvii, oli meinaan eka juhannus ilman ördäilyjä,huh.

Juhannuspäivänä saatiin idea katsella vähän halpis lentoja(kesäkuun alussa piti lähteä berliiniin,mutta...) ja nyt tilanne on se,että perjantaina suuntaamme viikoksi Prahaan!! Olen niiiiin innoissani ja stressaantunut, koska en ole koskaan lentänyt, saati käynyt missään ulkomailla :o Eli juttua tulossa ainakin tästä reissusta!
 PusPus!

Instagram: poisoncherrym
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti