tiistai 26. elokuuta 2014

Autumn leaves

Syksy saa, mahtavaa.

Kauhea olo, kun pitkästä aikaa tuntee kadottavansa itsensä. Tajusin eilen, etten ole pukeutunut nätisti vähään aikaan, en ole jaksanut murehtia hiusteni ulkonäköä, en ole jaksanut hoitaa ihoa, en oikeastaan mitään mistä yleensä murehdin ja nautin. Eilen sain kuitenkin hiukset kuntoon, vähän huonoja latvoja pois ja väriä päälle, vaatekaapin uumenista kaivoin värikkäitä vaatekappaleita ja syksyyn sopivia.

Arki on siis alkanut. Parisen viikkoa sitten alkoi taas työssäoppiminen tutulla korjaamolla(viimeinen vuos opiskelua, iiiikkkk!). Pitkät päivät raskaita hommia, töiden jälkeen pakolliset asiat hoitoon, kaupassa käynti, kotona siivoilua, kokkailua, huomisen eväät, suihku ja nukkumaan.Viisi päivää viikossa. Ei mikään ihme että viikonloppunakaan ei jaksaisi oikein mitään.

Vaikka tämä "jaksamattomuus"ei vielä pelota, hoidan hommani ja elän stabiilia elämää, silti, silti käy mielessä jos nyt parin upean vuoden jälkeen mieli romahtaa. Mutta, kuitenkin mä uskon itseeni, ja uskon mitä muut ihanat ihmiset mulle sanoo ja tsemppaa<3. Damn you, syksy.

Reippaana kohti syksyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti