tiistai 23. syyskuuta 2014

Something good and bad

Pitkästä aikaa tää Milla voi sanoa olevansa onnellinen.

Pieniä vastoinkäymisiä on tapahtunut viime aikoina, mutta kaikenkaikkiaan asiat on hyvin.

Viime viikot on tietysti mennyt korjaamolla työssäoppien ja autoja korjaillen. Olen kehittynyt omasta mielestäni paljon, ja syytä olisikin koska viimeinen vuosi menossa. Kehuja on tullut paljon, tätä myöten myös itsevarmuutta.
Kuitenkin ensimmäiset vastoinkäymiset viime viikkojen aikana koskivat helvetinmoista jalkakipua työpäivien jälkeen, jouduin nöyrtymään ja hakemaan sairaslomaa, ja tutkituttamaan jalkani.
Saatiin onneksi poissuljettua reumatekijät ja muut vastaavat, joista olin peloissani. Tulosten jälkeen diagnoosiksi tuli vaivaisenluu joka muuttaa oikean jalan asentoa, selässä jotain iskias säryn tyyppistä. Huokaisin helpotuksesta ja odottelen aikaa fysioon. Ainut mikä tässä harmitti, oli lääkärin suositus työpäivien lyhentämisestä. Mikä siinä on, että kun ihmiset ovat huolissaan, tulen kotiin joka päivä itkuisena särkyjen takia ja alkaa olemaan ihan poikki, niin ei millään viitsi hakea sairaslomaa tms? Päivät lyhenivät nyt kahdella tunnilla ja tunsin, että olen heikko nainen ja valitan typeristä kivuistani, ja kuvittelen, että kaikki ajattelevat miksi hain fyysisesti raskaalle alalle, jos en pysty siellä olemaan.
No, mieli on muuttunut kevennettyjen päivien ansiosta, virkeämpi ja parempi mieli, ei niin paljon särkyä. Terveys menee edelle, en mä mikään supernainen ole!

Muitakin sattumuksia on käynyt, mutta niistäkin selvitty. Tietyt asiat olen vihdoin saanut rullaamaan eteenpäin (mm. virastojen kanssa). Mielen päällä ei ole mitään minkä takia stressata, ainakaan nyt hetkeen.

Syksy on siis alkanut hyvin ja toivottavasti jatkuu näin. Muutama viikko syyslomaan, sitä odotellessa :)
Nyt aion keskittyä inspiraation hakemiseen niin piirtämisen kuin ompelemisenkin taholta :)

Ps. Bordeaux väri tuli takas, miksi musta tukka on hetken kiva ja sit sitä taas mennään. Hetken mielijohde, ikuinen kierre..

:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti