torstai 22. tammikuuta 2015

Step by step, back to normal

On vierähtänyt tovi edellisestä päivityksestä (kauhea ahdistus)joulun pyhät menivät, vuosi vaihtui, elämä alkaa taas näyttää valoisammalta.


Lokakuun puolessa välissä mieleni murtui. Jouduin luovuttaman ja hakemaan sairaslomaa ja luvan levätä ilman stressaamista mistään. Samoihin aikoihin tietokoneeni kuoli, joten en ole voinut päivittää yhtikäs mitään mihinkään, tällä hetkellä koitan päivittää "heitän kohta seinään" lumialla tätä blogia. Oikeastaan tietokoneen puuttuminen on vapauttavaa, uutta silti odotellessa.
Luvallisen lepoloman aikana vierailin kotona jouluna perheen luona, poikaystävän perheen luona ja poikaystävän uudessa asunnossa. Tein kaikkea mistä tuli hyvä mieli. Kirppareita, juhlintaa, kahvittelua, syömistä ja rakkaani kanssa oleilua.
Nyt olen tässä. Yhtä mielialalääke kokeilua viisaampi, vieläkin unihäiriöinen, mutta vihdoin arkeen palannut möykky.Tällä viikolla sain tietää valmistuvani ihan ajallaan asentajaksi, ja kevääseen asti saan suorittaa kaiken työssäoppimalla, onneksi. Tänään oli ensimmäinen työpäivä, jännitin turhaan ja nyt viimeistään uskon kaiken kääntyvän parhain päin. Pimeä kausi väistyy, lääkityksen jätin viikko sitten pois(kuinka zombiksi ne tekevät ihmisen), vitamiinit ja ruokavalio kohdillaan, ehkä ne unetkin vielä palaavat.


Hyvää alkanutta vuotta kaikille, voidaan paremmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti