sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Väriä elämään

Olen viihtynyt violetissa tukassani jo jonkun aikaa (4-5kk?) ja nyt oli aika tehdä vähän jotain uutta tukalle.

Muutama viikko sitten vaalensin juurikasvuni, ja koska hius on imenyt selvästi Stargazerin Plume- sävyn sinistä pigmenttiä, hiukset eivät vaalenneet vaan muuttuivat varsin kivan vedenvihreä/ turkoosin väriseksi, joskin juuri oli tietysti keltainen.

juuren vaalentamisen jälkeen huomasin, että violettia väriä oli n.1/4 osa jäljellä, paniikissa länttäsin sitä otsikseen ja muuten mihin riitti, lopputulos oli aika sininen, vihertävä ja violetti.

Innostuin vihreä+ violetti yhdistelmästä (on ollut aikaisemminkin) joten kipaisin keskusta reissun cyberiin ja tokmannille, Valitsin yhä Stargazerin Plume sävyn, koska muut violetit eivät ole tarttuneet tukkaani, kaveriksi saman merkin Tropical green sävy, joka on kuulemma muuttunut vihreämpään, joten vähän jännitti mitä purkista tulee :D Elean vaalennus tällä kertaa, halpa ja tehokas.


Tässä lopputulos. Tropical green ei todellakaan ollut enää niin sinertävä, joten sekoittelin aika runsaasti hoitsikkaa sekaan, vaikka osa hiuksistahan oli jo valmiiksi tuon värisiä, lähinnä juureen tarvitsi peittämään keltaiset.
Kyllä muistui taas mieleen kuinka hankalaa on värjätä useammalla värillä, mutta olen ihan tyytyväinen, eri asia kuinka kauan jaksan pitää tätä yhdistelmää taas !
Vaihtelu virkistää, mitähän työmaalla tykätään :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti