sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Green is not for me

Hyvää naistenpäivää ! Täällä kirjoittaa vihdoin flunssasta noussut, turhamainen, typerä nainen :p

Taas olen päivitellyt tukkaa, ja viikon (oikeastaan muutaman päivän sisään) on väri vaihdellut.

Tarkoituksena oli saada hiuksista sini/turkoosin väriset, ehkä vähän vihertävät. Hommasin värinpoiston, jolla violetti tukka muuttui taas keltavihreäksi. Pitkän pohdinnan jälkeen ostin Crazy colorin Peacock blue värin, muistelin, että joskus aikaa sitten sain sillä hyvän värisen sinisen, tietyssä valossa vihreältä näyttävän sävyn (nimensä mukaan siis riikinkukon sininen).
Sekoittelin väriä hoitoaineen kanssa tukkaan, ja sain aikaiseksi vihreän pään ._.Seuraavaksi työnsin pään täyteen pelkkää väriä ja annoin vaikuttaa parisen tuntia..

Väri oli muuten kiva, mutta jostain syystä hiusteni juureen ei tartu väri kunnolla, joten juuresta tukka oli hieman vihreän kellertävä. Muutaman päivän jaksoin tällä mennä, mutta totesin, että vihreää oli liikaa, ja suorastaan ahdisti koko väri! (onko kellään koskaan tämmöisiä tuntemuksia, että tukka jos ei ole hyvä, niin ei tuu mistään mitään, vai olenko ainoa :D)

Tänään värjäilin erittäin tummalla ruskealla hiukset päältä, ja jätin alle sinertävänvihertävät mitkä lie haituvat, näyttää kampauksissa ja kiharoissa ihan kivalta, sitten kun jaksaa vääntää tukkaa joku päivä.


Jos nyt tyytyisi tähän vähäksi aikaa, alan kyllä olemaan niin loppu taas shokkiväreillä leikkimisellä, että hyvää vaihtelua tämä tumma, jota ei tarvitse ylläpitää niin hirveästi. We'll see ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti