torstai 26. maaliskuuta 2015

Kirppislöytöjä!

Viime aikoina on ollut hyvä tuuri kirpputoreilla, hyviä ja edullisia löytöjä, ja niitä oman tyylisiä :)

Yleensä täällä Tampereella pyörin Radiokirppiksellä ja Bonuskirppiksellä, olen kokenut ne hyviksi paikoiksi ja saan niissä kulutettua aikaa kivasti.

Yleensä en varaa kirppikselle kuin n. 20€ rahaa, ja sillä tuntuu pärjäävän ihan hyvin, välillä sillä saa kassillisen esim. vaatteita, välillä jonkun yhden hyvän löydön(esim. syksyllä pinkit maiharit 15e, hyvä investointi, kestävät).

Bonuskirppikseltä Cupcake cultin t-paita, aika hyvässä kunnossa 7e, Antiklimaxin paita3e, Hell bunnyn minari 5e(aivan järkyttävän ihana!!)ja kaulakoru pääskyllä ja kirsikoilla jonkun 3egee. Harvemmin käy näin, että löydän jotain jota olen joskus kuolannut ja sitten löydän ja omassa koossa vielä, ahh. Printti- ja bändi paitoja ei koskaan ole liikaa, yksi hyllyllinen näyttäisi olevan niitä täynnä, ja talven aikana hameita tullut mlekin 10, joten helmat heilumaan, kunhan kelit vain sallivat.
Nämä Iron fistin ihanuudet löytyivät niin ikään Bonuskirpparilta, olivat sellaisen hyvllyn lona jossa en yleensä tarkemmin tongi, nyt huomasin laatikon alahyllyllä, ja singahdin suoraan lattialle pitelemään laattikkoa kuin Klonkku aarrettaan :D Laatikossa oli kokomerkintä 39, juuri minun kokoni ja laatikon avattuani hihkaisin ilosta, aivan ihanat! Se mikä myös oli ihanaa, oli hinta, vaivaiset 8€!! Kotona kokeilin jalkaan, ja jouduin hieman pettymään, ehkä vähän liian pienet, tai liian ahtaat koska vaivaisenluu, tai turvonnut jalka työpäivän jälkeen..mutta hinta ei onneksi ollut paha, ja jos näille ei löydy vaihtaria jostain (tai jos en saa vaivojani pois), saa ihana ystävättäreni nämä kenkulit :)

Kirppareiden kiertely on itsestäni ainakin tosi rentouttavaa, kaikenlaista tulee vastaan, ja yleensä aina löytää jotain vähänkin tarpeellista. Oikeastaan miltei kaikki vaatteeni ovat kirppiksiltä, housut ja alusvaatteet tulee yleensä haettua vaateliikkeistä, ja kengät satunnaisesti. Säästää paljon, ja ompelutaidot kun löytyy, niin paljon pystyy muokkaamaan omanlaiseksi, nyt olisi tulossa leopardi kuosia nahkarotsiin vihdoin ja ehkä niittiliiviinkin.Böhh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti