maanantai 23. maaliskuuta 2015

Mitäs sitte?

Ulkona sataa, ja ajoittain on näyttänyt taka-taka-taka-talvelta, räntä ja viima kuvaa oikein hyvin tätä masentavaa maanantaita.
TOppi loppui viime perjantaina korjaamolla, ja ihan pelkkää positiivista palautetta sain, töitäkin saa joskus tulla kyselemään, mutta kuten jotkut tietävät, autoalalla työllistyminen on hieman nihkeää tällä hetkellä.
Tänään menin luottavaisin mielin koululle juttelemaan, kuinka loppukevät kannattaisi opiskella, onko puuttuvia hommia ja milloin valmistun. Vaikka alitajuntaisesti olin koko ajan ollut tietoinen, että syksyllä kokemani romahduksen ja sairasloman takia, opintoviikkoja jäi uupumaan, silti tieto siitä, että valmistuisin vasta syksyllä, iski vasten kasvoja ja kovaa.
Loppukevät menee siis koululla ja syksyllä istumaan vielä 10 viikoksi, pitäisi kai olla iloinenm että niin vähästä kiinni:) Mutta kouluun meno, se ahdistaa.

Onni onnettomuudessa, viime viikolla kävin haastattelu käynnillä erään psykoterapeutin luona, ja tärppäsi heti ja löytyi "se oikea". Olen iloinen, että jaksoin etsiä terapeuttia, ja hoitaa asioita, pian pääsee puhumaan ja kenties ratkomaan näitä kouluunkin liittyviä ahdistuksia ja ajatuksia!

Aika tuntuu menevän kyllä nopeasti, tuntuu, että juuri ilmoittauduin autokouluun, ja huomenna olisi jo viimeiset teoriat! Paperit vielä kasaan ja jos joskus pääsen teoriakokeen läpi, niin ensi kuussa alkaisi ajotunnit, jännäää!


Ooppelit hallussa työssäoppimisen jälkeen!
Herra Kurpinen on kivaa päikkäri seuraa <3

2 kommenttia:

  1. Sulla on niin ihana otsatukka että aina kun selailen sun blogia mulle iskee hirveä tarve leikauttaa sellainen itsekin : D Hyvä että terapeutin kanssa tärppäs. Sinuna en murehtisi sitä koulun venähtämistä, loppujen lopuksi se 10 viikkoa vierähtää nopeasti. Mullakin livahti lukiosta valmistuminen toukokuusta joulukuuhun masennuksen takia, mutta kyllä siitäkin selvittiin. Loppujen lopuksi se pään kasaaminen on kuitenkin tärkeämpää kuin paperien saaminen ulos tiettynä kellonlyömänä. Tsemppiä sinne hurjasti! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näinhän se on,tässä nyt saanut taas ajatukset kasaan, ja tiedän nyt että ei ole väliä valmistunko keväällä vai syksyllä, tänä vuonna kuitenkin :) Hah, mä käyn taistelua tän otsiksen kanssa ihan joka päivä, tuntuu, että se ei ole koskaan hyvä, tai hapsottaa jostain, ja ei taivu niinkuin haluisin :D Kiitos!:)<3

      Poista